fbpx
Image Alt

Lunch

Lunch : 11:00 - 14:00

i lunchpriset ingår ris, lassi, linssoppa, sallad, te och kaffe

Måndag

STÄNGT

Tisdag

I lunchpriset ingår ris, lassi, sallad, te och kaffe

Falafel
125kr

Grillade falafel serveras med paprika, lök, vitkål, färsk koriander, citron och med tomat- och cashewnötssås

Bangla Chicken Mushroom
125kr

Grillad kyklingfilé med ingefära, blomkål, broccoli, chili-pickle, svamp i currysås. Välj medel eller stark smak.

Sharisha Biff
125kr

Senapmarinerat biff med smak av ingefära, vitlök, koriander och Pinch of Spice egna traditionella sås. Välj medel eller stark smak.

Papadum
35kr

Krispiga linsmjölsbröd serveras med mangochutney

Palak Paneer
125kr

Bladspenat fräst i smör med hackad smålök, färsk vitlök och hemmagjord indisk färskost.

Kyckling Tikka Sizzler
145kr

Grillad kycklingfilé serveras i het järnform med paprika, vitkål, färsk koriander, citron. Tomat- och cashewnötssås serverad separat.

Tre i Ett
135kr

Chicken Mushroom, Sharisha Biff och Palak Paneer

Paratha
25kr

Pannstekt indiskt platt bröd

Plain Naan / Vitlöksnaan
25kr / 30kr

Onsdag

I lunchpriset ingår ris, lassi, sallad, te och kaffe

Falafel
125kr

Grillade falafel serveras med paprika, lök, vitkål, färsk koriander, citron och med tomat- och cashewnötssås

TIKKA BUTTER MASALA KYCKLING
125kr

Grillad kycklingfilé serveras med en mild traditionell sås (tomat-och-cashewnötter)

Minta Biff Curry
125kr

Kryddig filébiff med färska myntalöv, paprika, lök, vitlök, ingefära och Pinch of Spice egna sås. Välj medel eller stark smak.

Papadum
35kr

Krispiga linsmjölsbröd serveras med mangochutney

Palak Paneer
125kr

Bladspenat fräst i smör med hackad smålök, färsk vitlök och hemmagjord indisk färskost.

Tre i Ett
135kr

Tikka Butter Masala Kyckling, Minta Biff Curry och Palak Paneer

Kyckling Tikka Sizzler
145kr

Grillad kycklingfilé serveras i het järnform med paprika, vitkål, färsk koriander, citron. Tomat- och cashewnötssås serverad separat.

Paratha
25kr

Pannstekt indiskt platt bröd

Plain Naan / Vitlöksnaan
25kr/30kr

Torsdag

I lunchpriset ingår ris, lassi, sallad, te och kaffe

Falafel
125kr

Grillade falafel serveras med paprika, lök, vitkål, färsk koriander, citron och med tomat- och cashewnötssås

Tikka Butter Masala Kyckling
125kr

Grillad kycklingfilé serveras med en mild traditionell sås (tomat-och-cashewnötter).

Traditional Biff Balti
125kr

Traditionell indisk mat, filébiff med ingefära, vitlök, koriander, purjolök och Pinch of Spices egen kryddblandning. Välja medel eller stark smak.

Papadum
35kr

Krispiga linsmjölsbröd serveras med mangochutney

Palak Paneer
125kr

Bladspenat fräst i smör med hackad smålök, färsk vitlök och hemmagjord indisk färskost.

Tre i Ett
135kr

Chicken Tikka Butter Masala, Traditional Biff Balti och Palak Paneer.

Kyckling Tikka Sizzler
145kr

Grillad kycklingfilé serveras i het järnform med paprika, vitkål, färsk koriander, citron. Tomat- och cashewnötssås serverad separat.

Paratha
25kr

Pannstekt indiskt platt bröd

Plain Naan / Vitlöksnaan
25kr/30kr

Fredag

I lunchpriset ingår ris, lassi, sallad, te och kaffe

Falafel
125kr

Grillade falafel serveras med paprika, lök, vitkål, färsk koriander, citron och med tomat- och cashewnötssås

TIKKA BUTTER MASALA KYCKLING
125kr

Grillad kycklingfilé serveras med en mild traditionell sås (tomat-och-cashewnötter).

Biff Mango
125kr

En fruktig gryta med mango, rostade mandelspån och ingefära. Serveras med traditionell tomat-och-cashewnötsås.

Papadum
35kr

Krispiga linsmjölsbröd serveras med mangochutney

Palak Paneer
125kr

Bladspenat fräst i smör med hackad smålök, färsk vitlök och hemmagjord indisk färskost.

Tre i Ett
135kr

Tikka Butter Masala Kyckling, Biff Mango och Palak Paneer.

Kyckling Tikka Sizzler
145kr

Grillad kycklingfilé serveras i het järnform med paprika, vitkål, färsk koriander, citron. Tomat- och cashewnötssås serverad separat.

Paratha
25kr

Pannstekt indiskt platt bröd

Plain Naan / Vitlöksnaan
25kr/30kr

Pinch of Spice,
Storgatan 30, 571 31 Nässjö,  0380-103 15, info@pinchofspice.se

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.